Rólunk

Vezetők

Dr Moldován András
Dr Moldován András
ügyvezető igazgató
Dózsa Györgyné Krisztina
Dózsa Györgyné Krisztina
nyomdai üzletág igazgató
A könyvkötők gyöngye! Kriszta okleveles könyvkötő mester és ő természetesen az AkadémiaPrint nyomdai üzletág igazgatója is. Nála biztos kezekben van minden alkotás.
Heil István
Heil István
Nyomdavezető
Mindenki jobbkeze István, aki nyomdagépész és nyomda vezető. Rajta áll vagy bukik, hogy hogyan halad a munka. És mivel maximalista, a választ magad is tudhatod.

Munkatársak

Kállai Andrea
Kállai Andrea
Kötészeti munkatárs
Igazi csodabogár, hiszen mindene az adminisztráció! Andi a legprecízebb nyomdai operátor. 
Nagy Andrea Renáta
Nagy Andrea Renáta
Kiadványszerkesztő
Nagy Andi szintén nyomdai operátor. Elképesztő kreativitással rendelkezik és folyamatosan tanul, nagy lendülettel dolgozik. Kötészet? Grafika? Egyedi megrendelés? Számára nincs lehetetlen. 
Vértesi István
Vértesi István
Nyomdagépész
István azon kevés nyomdagépészek egyike, aki nemcsak csodálója a legmodernebb nyomdai gépeknek, de profi használója is. A XEROX Iridess nyomdagépbe szerintünk titkon szerelmes is. Ezért is lehetsz biztos abban, hogy tökéletes minőség kerül ki a kezei közül.
Szabó Zoltán
Szabó Zoltán
Kőtészet
Zoli a kötészet fenegyereke. Ha vágni, bígelni, kötni, fóliázni kell, Zoli mindent megold. Tapasztald meg te is!
Bögös István
Bögös István
Nyomdai operátor
Pista bácsi nélkül megáll az élet: ha kell, akár atomjaira is szétszedi bármelyik gépünket, de az tuti, hogy hiba „nem marad szárazon”. Ő az „öreg” nyomdai operátor a csapatban.
Fontos tudnivalók
Anyagát leadhatja FTP-n, DVD-n, CD-n, pendrive-on vagy 10 MB-ig e-mailen. FTP-re feltöltött anyaghoz minden esetben kérünk egy külön e-mailt is az anyagra vonatkozó információkkal, a megrendelésre való utalással (megrendelés-, árajánlat száma stb.).

Bővebb információért kérjük olvassa el anyagleadási útmutatónkat!